7 דקות קריאה
30 Mar
30Mar


                                                   

עפולה

בית שאן

מגדל העמק

נוף הגליל 

טבריה

קריית שמונה 

צפת 

חצור

יזרעאל 

גלבוע

גליל עליון 

גליל תחתון

צוותי כיבוי רבים ממחוזות צפון וחוף בכבאות והצלה לישראל, לצד מחלצים מהיחידה לחילוצים מיוחדים של מחוז צפון פעלו הלילה (שני) בחילוץ מורכב של אישה שנלכדה במהלך טיפוס סנפלינג במערת היונים הסמוכה לגילון שבגליל המערבי

צוותי כיבוי רבים ממחוזות צפון וחוף בכבאות והצלה לישראל, לצד מחלצים מהיחידה לחילוצים מיוחדים של מחוז צפון פעלו בשעה האחרונה בחילוץ מורכב של אישה שנלכדה במהלך טיפוס סנפלינג במערת היונים הסמוכה לגילון שבגליל המערבי.


במוקד 102 התקבלה קריאה על 2 מטיילים שנלכדו, צוותי כיבוי יצאו לאזור הן מתחנת זבולון והן מתחנת גליל מרכזי. 


עם התבהרות תמונת המצב נמצא כי מדובר בשני מטיילים, האחד הצליח לטפס החוצה, והשנייה נותרה תלויה על חבל כשעתיים בגובה של כ-20 מטרים מעל האדמה. 


לוחמי האש והמחלצים מהיחידה לחילוצים מיוחדים חברו במהירות למקום, יצרו מגע עם הלכודה וחילצו אותה באמצעות מערכות הרמה ייחודיות. 


האישה, שסבלה מתשישות וסחרחורת, הועברה לטיפול גורמי רפואה.


מפקד האירוע, רב רשף עופר חזן:

“הגענו במהירות למערה לאחר שהבנו שמדובר בלכודה שנמצאת בגובה רב ובסיכון ממשי. הלכודה הייתה תלויה על חבל הטיפוס כשעתיים והייתה תשושה. צוותי החילוץ פעלו במיומנות ובמהירות ותוך דקות יצרו מגע עם הלכודה, גלשו אליה וחילצו אותה בשלום.”








הזעה בבית השחי? כך תישארו יבשים גם בחודשים הלוהטים בשנה

ד"ר עופר לנדאו, מומחה לכירורגיה כללית בכללית אסתטיקה לכתבה >>


רשת מרפאות כללית סמייל 

מרחיבה את תחום שירותי האסתטיקה הדנטלית המוצעות במרפאותיה בעפולה


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.