אירוע חנוכה של המרכז היזרעאלי למשפחות מיוחדות ומועדונית עלי כותרת במוזיאון העמק |
עפולה | מגדל העמק | בית שאן | נוף הגליל |
טבריה | טבעון רמת ישי | קריית שמונה | צפת - חצור |
יקנעם | גליל עליון תחתון | מ.א יזרעאל | רמת הגולן |
חנוכה למשפחות המיוחדות במועצה האזורית עמק יזרעאל
אירוע חנוכה של המרכז היזרעאלי למשפחות מיוחדות ומועדונית עלי כותרת במוזיאון העמק
השבוע התקיים במוזיאון העמק אירוע חנוכה מרגש, זו השנה השנייה ברציפות, בהפקה משותפת של המרכז היזרעאלי למשפחות מיוחדות ומועדונית עלי כותרת.
למרות מזג האוויר החורפי, הגיעו משפחות רבות, ילדים, ילדות ובני משפחה, לקחת חלק באירוע החגיגי. האירוע כלל פעילויות מיוחדות שהותאמו לכל המשפחות, במטרה לחזק את תחושת הקהילתיות, להעשיר את המשתתפים והמשתתפות וליצור הזדמנויות למפגש ולחיבורים חדשים.
שלומית שיחור רייכמן - ראשת המועצה האזורית עמק יזרעאל, ציינה" :אירועי חנוכה הם חגיגה של אור וקהילתיות, ואין מקום מתאים יותר לציין זאת מאשר כאן, במוזיאון העמק, באירוע שהנו פרי שיתוף פעולה בין המרכז היזרעאלי למשפחות מיוחדות ומועדונית עלי כותרת. אני שמחה לראות את ההיענות הרחבה והמשפחות שממשיכות להגיע לאירועים, יוצרים קשרים, ומחזקות את תחושת השייכות. נמשיך לפעול כדי לתת מענה משמעותי ומדויק לכל משפחה ולחזק את הערכים הקהילתיים שמאפיינים את העמק שלנו."
נירית בניהו - מנהלת המרכז היזרעאלי למשפחות מיוחדות, הוסיפה: "המפגש הזה הוא הרבה מעבר לחגיגת חנוכה – הוא הזדמנות למשפחות המיוחדות בעמק שלנו להיפגש, להתחבר ולהרגיש חלק מקהילה תומכת. המרכז פועל ללא הפסקה כדי להיענות לצרכים המגוונים של המשפחות והילדים, ואני מזמינה כל משפחה לפנות אלינו עם בקשות, רעיונות או חלומות. אנחנו כאן כדי להקשיב ולהגשים."
האירוע הוא חלק מסדרת פעילויות שמקיים המרכז היזרעאלי למשפחות מיוחדות לאורך השנה, במטרה להעניק מעטפת תומכת ומחברת לקהילה המיוחדת של העמק.
משפט | עסקים | לייף סטייל | אוכל |