, יתקיימו בעפולה החל מיום רביעי הקרוב שלושה פסטיבלים בשבוע אחד: |
עפולה |
בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך שבוע
אחרי ההצלחה שנרשמה בהופעה של ששון שאולוב באירוע פתיחת הקיץ, יתקיימו בעפולה החל מיום רביעי הקרוב שלושה פסטיבלים בשבוע אחד: פסטיבל הבירה שלאור הביקוש יתקיים בפארק העירוני ויארח את הפרויקט של רביבו וסבלימניאל והצל, פסטיבל "אקסטרה אלקטרוני" לצעירים ביום שישי ומופע סגירת הקיץ שיארח את "נס וסטילה" ומשפחת ספיר.
הפסטיבל השני שיתקיים הוא "אקסטרה אלקטרוני" לחובבי המוזיקה האלקטרונית שיתקיים ביום שישי (15.8) החל מהשעה 12:00 בצהריים ועד רגע לפני כניסת השבת בפארק המים גליצ'. בפסטיבל יופיעו שרשרת של די ג'ייס מצליחים ובראשם כדורגלן העבר מאור בוזגלו שמככב כיום הן כמגיש ושחקן בתכניות טלוויזיה והן כדי ג'יי מצליח, עומר קינן מהלייבל אורסול רקורדס, אקו שתיתן די ג'יי סט ודי ג'יי לירן אלקיים "ספרה" המקומי שלנו מעפולה. הכניסה למסיבה בעלות של 30 ש"ח ומשקה ראשון חינם לתושבי עפולה מעל גיל 18 (חיילים ומשרתי מילואים בחינם בהצגת תעודת חוגר/מילואים) ו-150 שקלים לתושבי חוץ.
את שרשרת הפסטיבלים ינעל אירוע סגירת הקיץ שיתקיים בשעות אחר הצהריים של יום חמישי שלאחר מכן (14.8) בפארק העירוני וייפתח עם מופע הילדים של "משפחת ספיר" ולאחר מכן יארח את המופע של הצמד הלוהט "נס וסטילה" (הכניסה לשני המופעים בחינם).
אולי יעניין אותך גם
י