5 דקות קריאה
27 Apr
27Apr


עפולה

בית שאן

מגדל העמק

נוף הגליל 

טבריה

קריית שמונה 

צפת 

חצור

יזרעאל 

גלבוע

גליל עליון 

גליל תחתון

פלילים 






תושב מגדל העמק בן 32, שקיבל סיוע כספי ומזון מבני זוג בעיר, נאשם כי פרץ לדירתם כשלא היו בבית וגנב תכשיטים, כסף ופנקס צ'קים. על פי כתב האישום, הוא פרץ גם לישיבה ולבית ספר בעיר, ניסה לפדות צ'קים בסכום של כ-120 אלף שקל ואף איים על שוטר במהלך חקירתו

mako

בני זוג ממגדל העמק, המתגוררים באחת השכונות בעיר, נהגו לסייע מדי פעם ל-י', תושב העיר בן 32 שהיה במצוקה כלכלית. לעיתים נתנו לו כסף ולעיתים מוצרי מזון. הם לא העלו בדעתם ש-י' יחזיר להם רעה תחת טובה.

י' הבין שלבני הזוג, המתגוררים בדירה עם ילדיהם הקטנים, יש כסף ורכוש בבית - והחליט לפרוץ אליה. לפני כחודש הוא הגיע לדירה בשעה שבני הזוג לא היו במקום, הזיז חלון הזזה בסלון ונכנס פנימה. מהדירה גנב תכשיטים רבים, 300 שקלים במזומן, בושם, פמוטים, גביעים וכלי כסף, וכן פנקס צ'קים.

ל פי כתב האישום, יום קודם לכן פרץ י' לישיבת בני חב"ד בעיר וגנב פנקסי צ'קים משתי כספות במשרד מנהל המקום. בהמשך ניסה לפדות צ'קים בסכום כולל של כ-120 אלף שקל, אך ללא הצלחה. למחרת פרץ לבית ספר בעיר, פירק במקצועיות שני חלונות של אחת הכיתות והשתחל פנימה. לאחר ששבר את מנעול אחת הכיתות, גנב טאבלט וסכום של 80 שקלים.

שוטרי תחנת משטרת מגדל העמק במחוז הצפוני עצרו את י'. במהלך החקירה ערכו החוקרים עימות בינו לבין בת זוגו. כאשר שוטר ביקש ממנו שלא לדבר עמה, איים עליו י' ואמר: "אני לא אסתום את הפה. אני אקום עליך. אתה תשלם על מה שאתה עושה פה, חתיכת אפס מאופס".

יחידת התביעות של משטרת המחוז הצפוני הגישה נגד י' כתב אישום לבית משפט השלום בנוף הגליל-נצרת, בגין עבירות של פריצה, איומים וגרימת היזק לרכוש במזיד. משפטו צפוי להיפתח בקרוב.

 

https://did.li/LWwx5 להיות בעניינים - לחיצה על הליינק
















הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.