18 דקות קריאה
03 Feb
03Feb

                                                   

עפולה

בית שאן

מגדל העמק

נוף הגליל 

טבריה

קריית שמונה 

צפת 

חצור

יזרעאל 

גלבוע

גליל עליון 

גליל תחתון

קבוצת המנהיגות "שגרירי החיוך של גיא " חילקה מאות משלוחי מנות לכבודו ולזכרו 



קבוצת המנהיגות "שגרירי החיוך של גיא " חילקה מאות משלוחי מנות לכבודו ולזכרו 

 גיא מחייך מלמעלה 

קבוצת המנהיגות "שגרירי החיוך של גיא " חילקה מאות משלוחי מנות לכבודו ולזכרו  גיבור ישראל, רס"ן גיא יעקב נזרי הי"ד בחלוקת מאות משלוחי  מנות למשפחות נצרכות ולחיילי צה"ל . במלאכת האיסוף והאריזה השתתפו חברי  קבוצת המנהיגות ותלמידי כיתתה של המחנכת טילה, תלמידי החינוך המיוחד בבית הספר "רננים". 


מפעלות ההנצחה לכבודו ולזכרו של גיבור ישראל, רס"ן גיא יעקב נזרי הי"ד מעתלית, אשר נפל בסערת הקרב  בעזה תוך שהוא מנסה להציל את חיי חייליו , מגוונים ורבים, בשל אישיותו העמוקה והרב גונית.

את רס"ן גיא יעקב נזרי, פגשה המחנכת טליה בן סבו  בהיותו נער מוביל ומנהיג כחניך בתנועת הנוער בני עקיבא, לימים וגיא כבר קצין מוערך, מפקד פלוגה, הזמינה אותו לבית הספר בו חינכה כמודל ומופת של פטריוט, ציוני ואוהב עמו וארצו, במפגש מרתק זה אמר גיא הי"ד את המשפט שנכנס לפנתאון הגבורה היהודי- ישראלי , " טוב לחיות בעד ארצנו" כפרפרזה על דברי הגיבור יוסף טרומפלדור. 

נציגי קבוצת המנהיגות " שגרירי החיוך של גיא" הגיעו לבית הספר לחינוך מיוחד "רננים" בזכרון יעקב וארזו מאות משלוחי מנות מהודרים אותם העבירו כאמור למשפחות נצרכות וללוחמי צה"ל .

טליה בן סבו המחנכת, אמרה: " גיא הפיץ בחיו אור, שמחה, חיוכים באהבת אין קץ ,אך טבעי היה שאנו נמשיך לשאת את לפיד האור בו האיר את חיי האומה."


כיתוב תמונות: תלמידי "רננים "באריזת משלוחי המנות.

נציגי קבוצת המנהיגות בפעולה עם המחנכת טליה


גיא יעקב נזרי הי"ד , גיבור ישראל, שילוב של נתינה, מאור פנים ומנהיגות.

צילומים: טליה בן סבו.











הזעה בבית השחי? כך תישארו יבשים גם בחודשים הלוהטים בשנה

ד"ר עופר לנדאו, מומחה לכירורגיה כללית בכללית אסתטיקה לכתבה >>


רשת מרפאות כללית סמייל 

מרחיבה את תחום שירותי האסתטיקה הדנטלית המוצעות במרפאותיה בעפולה





הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.